Conti ontvangt ‘Factory of the future’ award

Conti ontvangt ‘Factory of the future’ award

ContinentalContinental Automotive in België heeft de ‘Factory of the future’ award ontvangen.
Fabriek van de toekomst
De award werd gelanceerd door de werkgeversorganisatie Agoria (Sirris), die 1.400 lidbedrijven telt. Met de award “Fabriek van de Toekomst” wil men Belgische bedrijven bewust maken en ondersteunen om hun grenzen te verleggen en toekomstbestendig te worden.
Technologie
De belangrijkste redenen waarom Continental Automotive Mechelen de erkenning van “Fabriek van de Toekomst” heeft gekregen zijn naar eigen zeggen een productie van hoogtechnologische producten, een simultane product- en productieontwikkeling, digitale, ecologische en “slimme” processen en een mensgerichte aanpak.
Bij Continental Automotive in Mechelen werken 540 mensen. Er worden systeemcomponenten en volledig afgewerkte remsystemen voor personenwagens geproduceerd
Om een ‘Factory of the Future’ te worden investeerde Continental fors in de automatisering van zijn productieapparaat. Ook de ecologische voetafdruk werd aangepakt en slimme productiesystemen deden hun intrede.
In het kader van Made Different begeleiden Sirris en Agoria momenteel nog 140 andere bedrijven in hun transformatie naar Fabriek van de Toekomst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.