Certificaat duurzaam ondernemen voor Profile-vestigingen

Certificaat duurzaam ondernemen voor Profile-vestigingen

Alle vestigingen van Profile Tyrecenter Nederland zijn gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren. Ondernemer Marcel Willems van Profile Tyrecenter Willems uit Amsterdam kreeg uit handen van autocoureur en duurzaamheidsambassadeur Tim Coronel het eerste certificaat Duurzaam Repareren overhandigd. Profile Tyrecenter garandeert met het keurmerk duurzame producten en een milieuvriendelijke manier van werken.
Eind vorig jaar startte de stichting Duurzaam Repareren de certificering met een pilot bij The Alwaysbemobile Company, waar Profile Tyrecenter onderdeel van is. De missie van de stichting is het zichtbaar maken van autobedrijven die na een audit door de DEKRA als milieuvriendelijk kunnen worden beschouwd. Het certificaat Duurzaam Repareren sluit aan op een toenemende marktbehoefte en wordt ook vanuit de overheid sterk gestimuleerd.
Volgens Harm Nieboer, directeur Profile Tyrecenter Nederland, wordt duurzaam repareren steeds belangrijker: “Ook partijen als leasemaatschappijen en fleetowners zien dit in. Zij denken daarom mee over de optimalisering van dit keurmerk. Met de certificering zijn wij koploper in milieuvriendelijke kwaliteit in de automotive branche.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.