CBX Nederland niet op Auto Prof Gorinchem

CBX Nederland niet op Auto Prof Gorinchem

CBX Nederland zal niet aanwezig zijn op de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem 2017 die van 7 t/m 9 februari plaatsvindt. Dit laat de equipmentleverancier weten.

Huisshow
In plaats van deelname aan de vakbeurs zal CBX kiezen voor een eigen huisshow. Directeur Maurits Golüke zegt met de eigen huisshow meer de volle aandacht te geven aan de technieken die achter het product schuil gaan door middel van instructies en demonstraties: “Daarom zullen wij een huisshow houden en deze niet als ‘beurs’ willen betitelen, maar deze als ‘kennis event’ willen bestempelen met de nadruk op ‘kennis’.”De bezoeker zal ook ruimschoots in de gelegenheid worden gesteld om met de opgestelde apparatuur te ‘spelen.’ Centraal staan het 3D uitlijnen, balanceertechniek, dé- en monteren van banden met TECO wielservice-apparatuur en aircoservice.

Kennisevent
Het eerste kennisevent’ zal worden gehouden aan de Poppenbouwing 2a in Geldermalsen, van donderdag 23 t/m zaterdag 25 februari 2017.
Onder alle mensen die zich vooraf opgeven voor de huisshow en deze ook bezoeken verloot CBX Nederland een Samsung 10 inch tablet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.