CBX importeur bandenscanner Grooveclove

CBX importeur bandenscanner Grooveclove

CBXCBX Nederland is aangesteld als importeur van het bandendiagnose systeem ‘GrooveClove’. Hiertoe werd de equipmentleverancier aangesteld door Mark Tracy, Managing Director T-scan.

Mobiele scanner
‘GrooveClove’ is een mobiele scanner die verkrijgbaar is in handheld uitvoering. Met de scanner wordt binnen één minuut de conditie van de band in beeld gebracht, aldus CBX: “Daarmee heeft de gebruiker informatie over het profiel, eventuele slijtageplekken en de diagnose wel/niet uitlijnen. Ook geeft de scanner aan hoeveel extra remweg nodig is bij een nat wegdek op basis van de gemeten conditie van de band.”

Pilotbedrijf
De scanner draait al sinds oktober als pilot bij Profile Car en Tyreservice Willems/Wals in Amsterdam als pilotbedrijf: “De scanner van ‘GrooveClove’ leidde tot meer verkoop van banden en meer uitlijnbeurten”, aldus de vestigingsmanager Alfred van Reenen. “Ook behoort de discussie over het profiel met de klant nu tot het verleden. De scanner meet zeer nauwkeurig en het meetrapport kan worden uitgeprint en in alle rust met de klant worden besproken.”

CBX Nederland zal de ‘GrooveClove’ tijdens de huisshow (23 t/m 25 februari) introduceren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.