Bridgestone weer partner Audi FIS Alpine Ski World Cup

Bridgestone weer partner Audi FIS Alpine Ski World Cup

Audi FIS Alpine Ski World CupBridgestone sponsort ook in het huidige winterseizoen 2012/2013 weer de Audi FIS Alpine Ski World Cup-evenementen. Dit na een succesvol eerste seizoen, waarin deze sponsoring een bijdrage heeft geleverd aan de verkoop van winterbanden van Bridgestone.
Bridgestone is dit seizoen de hoofdpartner bij 37 World Cup-evenementen alpineskiën, die plaats zullen vinden in 8 verschillende Europese landen: Oostenrijk, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Slovenië, Zweden en Zwitserland. Tijdens de verschillende FIS-alpineski-evenementen is het 2 meter hoge en 500 kg zware beeld van een alpinesker te zien, dat Bridgestone tijdens de opening in Sölden (Oostenrijk) op 27 en 28 oktober 2012 de onthulde.
Het sponsorpakket van Bridgestone bestaat uit branding op vlaggen, de startcabines en de vlaggen op de poortjes, uit duidelijk zichtbare borden langs het parcours en bij de finish en uit plaatselijke marketingprogramma’s die het winterbandenaanbod van Bridgestone ondersteunen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.