Bridgestone verzorgt Fisker-diensten in Duistland en Frankrijk
(Foto: Bridgestone)

Bridgestone verzorgt Fisker-diensten in Duistland en Frankrijk

Bridgestone heeft een overeenkomst getekend met Fisker. De bandenmaker gaat voor het merk aftersales- en aanverwante onderhoudsoplossingen bieden in Frankrijk en Duitsland.

Hiermee gaat het merk Fiskers klanten in Frankrijk en Duitsland voorzien van after-salesservices via de Speedy-, Pitstop- en Reiff-ABS-netwerken. Speedy omvat meer dan 450 locaties in heel Frankrijk, terwijl in Duitsland de combinatie van Pitstop en Reiff-ABS diensten aanbiedt op meer dan driehonderd locaties in het hele land. Beide merken gaan samen de meest geschikte locaties selecteren om aan de behoeften van klanten te voldoen.

“We zijn consequent onder de indruk van Bridgestone’s investering in de toekomst van schone mobiliteit. Daarnaast bewonderen we de focus op innovatieve producten en serviceoplossingen voor ev’s. Dat Bridgestone unieke end-to-end diensten en pakketten aanbiedt, inclusief originele uitrustingen, after-sales en mobiliteitsoplossingen voor mobiliteitsspelers, is essentieel. De mogelijkheid om gebruik te maken van hun netwerk om onze eigen after-sales service te bieden, zal cruciaal zijn voor het succes van Fisker op de lange termijn”, vertelt Fisker-ceo Henrik Fisker, in een persbericht. “Fisker’s passie voor innovatie en hun missie om duurzame elektrische auto’s toegankelijker te maken, sluiten perfect aan bij onze eigen doelen”, voegt Laurent Dartoux, president van Bridgestone EMIA, toe. “Samenwerken met innovators zoals Fisker is een belangrijk element van onze aanpak.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.