Bridgestone op nieuwe Volkswagen Golf 8

Bridgestone op nieuwe Volkswagen Golf 8

De nieuwe Golf 8 van Volkswagen zal standaard worden uitgerust met de Turanza Eco-banden van Bridgestone. Dit meldt de bandenfabrikant.
Enliten
De Turanza Eco is speciaal ontworpen voor de Golf 8 en is voorzien van de lichtgewicht Enliten Technologie. Banden met Enliten-Technologie zorgen voor een extreem lage rolweerstand, een laag brandstofverbruik, en vragen minder grondstoffen in de productiefase. Het ontwerp maximaliseert de prestaties op nat wegdek en vergroot de weerstand tegen slijtage. Het maakt de banden niet alleen milieuvriendelijker, ze verbeteren ook de handling en rijdynamica dankzij een lager roterende massa voor nog meer rijplezier.
Autonoom
De nieuwe Golf 8 is de achtste generatie van deze hatchback. Hij is uitgerust met een semi-automatische modus waardoor de wagen autonoom kan rijden, en nieuwe ophanging-technologie die de wendbaarheid en de rijdynamiek verbetert. De nieuwe 205/55R16 91H Turanza Eco met Enliten-Technologie, werd ontwikkeld in het R&D-centrum van Bridgestone EMIA in Rome, Italië en geproduceerd in Spanje en is nu beschikbaar op de Europese markt.
De band werd voor het eerst geïntroduceerd op de Volkswagen ID.3.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.