Bridgestone op Intermot

Bridgestone op Intermot

Bridgestone InterMOTBridgestone is aanwezig op de Intermot, de internationale motor-, scooter- en E-bike-beurs die van 1 t/m 5 oktober 2014 wordt gehouden in Keulen.
Battlax
Op deze vakbeurs zal Bridgestone een compleet nieuwe serie producten presenteren, waaronder drie nieuwe banden voor motorfietsen. Dit zijn drie compleet nieuwe producten in het Battlax assortiment in het touring-, racing- en adventure-segment wordne getoond.
Daarnaast is de Battlax Hypersport S20 EVO te zien. Deze band is met zijn verlengde levensduur, de verbeterde handling en de grip in bochten bij grote hellingshoeken een van de topproducten in de markt. Op de stand zal ook de Battlax Racing V02 te zien zijn. Deze band heeft het in zich superbike-coureurs snellere rondetijden en een langere levensduur te bieden, dankzij de nieuwste MotoGP-constructie en compound-technologie van Bridgestone. Ook worden de Battlax BT45 diagonaaltoerband, de Battlax SC Ecopia radiaalband met lage rolweerstand voor scooters, de Exedra Max voor custom bikes en de Battlecross X30 voor motorcross-bikes gepresenteerd.
Bijzondere motren
Ook zullen er twee bijzondere motorfietsen worden tentoongesteld: de Saroléa SP7 electric superbike die is voorzien van Battlax V02 raceslicks en de Suzuki GSX-R Special edition, uitgerust met Battlax S20 EVO-banden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.