Bridgestone met mobiliteitsoplossingen op IAA 2019

Bridgestone met mobiliteitsoplossingen op IAA 2019

Bridgestone presenteert op de 68ste editie van de IAA in Frankfurt oplossingen en technologieën waarmee het merk de toekomst van mobiliteit vormgeeft. Daarnaast toont Bridgestone ook haar uitgebreide portfolio aan banden.
Mobiliteitsoplossingen
Op de stand is Bridgestone Connect te zien, een onderhoudsoplossing die problemen met het voertuig voorspelt. Via een ingebouwde telematica-dongle kunnen eventuele problemen worden gemeld. Ook is er de Mobox, een dienst die nieuwe banden, garantie en andere diensten aanbiedt voor een prijs per maand. De Bridgestone Nextfleet en Webfleet, beide geïntroduceerd na de overname van TomTom Telematics in april 2019, geven voertuigeigenaren en wagenparkbeheerders inzicht in auto- en contractinformatie via de MyCar en realtime informatie over de locatie van individuele voertuigen.
Technologie
Daarnaast geeft Bridgestone inzicht in technologische ontwikkelingen voor de band van de toekomst. Te zien zijn Enliten, een lichtgewicht band die zorgt voor minder CO2-uitstoot en efficiënter brandstofverbruik. Ook te zien is B-Silent, Run-Flat technologie, B-Seal, Ologische technologie en Air Free technologie.
Uiteraard zijn ook de producten van Brdigestoone en Firestone te zien en is er informatie over de samenwerking van Bridgestone en het Olympisch en Paralympisch comité. (Foto: Bridgestone)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.