Bridgestone met DriveGuard op Reifen 2016

Bridgestone met DriveGuard op Reifen 2016

Bridgestone ReifenBridgestone toont op Reifen 2016 met haar merken Bridgestone en Bandag. Ook is haar netwerk Total Tyre Care aanwezig op de twee verdiepingen tellende 550 m² grote stand in hal 3, standnr. 3C36.

Buiten testen
Voor het eerst toont Bridgestone de nieuwe DriveGuard, zowel in de zomer- als winterversie. Deze personenautoband is vrijwel tegen alle soorten bandenschade bestand en kan op vrijwel alle auto’s met een TPMS gemonteerd worden. Bezoekers kunnen deze band zelf uitproberen op de rijstand in de buitenruimte FG 4, net buiten hal 7. Daarnaast is de Total Tyre Care-strategie van Bridgestone te zien, het partnernetwerk van dealers van vrachtwagenbanden:

Ook is er een speciale Bandag-zone op de stand, waar alle voordelen te zien zijn van het gebruik van de vernieuwde banden van Bandag. Hiervoor lanceert Bridgestone de nieuwe tool BASys, een nieuw beheer- en opvolgingssysteem voor het maximaliseren van de levenscyclus van de band.

Landbouwbanden
Naast de producten en diensten van Bridgestone en Bandag laat Bridgestone het nieuwste assortiment banden zien voor de landbouwsector, waaronder de nieuwe trekkerband Firestone Maxi Traction 65 en de Bridgestone VT-TRACTOR..
De geheel nieuwe Bridgestone VHS2, een premium on/off-road kraanband, is ook op de stand te zien. De band werd ontworpen om een langere levensduur en een beter ROI voor de huidige generatie van all-terrain kranen te bieden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.