Bridgestone lanceert virtuele stad van de toekomst

Bridgestone lanceert virtuele stad van de toekomst

Bridgestone heeft Bridgestone World, de virtuele stad van de toekomst, gepresenteerd. Hierbij wordt zichtbaar hoe de innovaties van de bandenproducent bijdragen aan een duurzamere toekomst van de mobiliteit:
Samenwerking
In Bridgestone World moeten Live online presentaties en on-demand video’s mogelijkheden bieden voor samenwerkingen op technologische gebied. Centraal hierbij staat het gebruik van slimme bandentechnologie en nieuwe businessmodellen om banden centraal te stellen in een duurzamer mobiliteitssysteem.
Bandentechnologie
Bridgestone World biedt gebruikers de mogelijkheid een blik te werpen op de binnenstad, de buitenwijken, de industrie en het vervoer in een stad van de toekomst en op connected producten. Hier kunnen gebruikers zien hoe Bridgestone evolueerde tot een hightech bedrijf met slimme banden- en geavanceerde mobiliteitstechnologieën. “Bridgestone World is bedoeld om te laten zien hoe het bedrijf zichzelf opnieuw uitvindt om mensen en bedrijven te helpen hun voertuigen veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer te beheren”, aldus de bandenproducent.
De presentatie van Bridgestone World was tijdens de technologiebeurs CES 2021, die virtueel plaatsvond van 11 t/m 14 januari 2021.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.