Bridgestone lanceert ToolBox voor bandenmanagement

Bridgestone lanceert ToolBox voor bandenmanagement

BridgestoneBridgeswtone lanceert de ToolBox, een softwaregebaseerde oplossing voor bandenmanagement van wagenparken. De Toolbox is een onderdeel van Bridgestone’s Total Tyre Care.
Gegevens analyseren
Met Toolbox kan een groot aantal bandenmanagementgegevens uitgebreid en nauwkeurig worden verzameld, geanalyseerd en gerapporteerd. Hierdoor wordt de productiviteit vergroot en kunnen mogelijkheden voor het verlagen van de kosten worden geïdentificeerd.
Bandenverbruik
Bandenconsultants hebben met de Toolbox Suite direct en gemakkelijk toegang tot allerlei tools en bandengerelateerde informatie om het rendement op investeringen voor hun klanten te optimaliseren. Gebruikers kunnen met de ToolBox bijvoorbeeld het bandenverbruik en onderhoudsstandaards volgen, prestatieniveaus/exploitatiekosten controleren en vergelijken en vergelijkende bandentests, procedures voor het optimaliseren van het brandstofverbruik en maatregelen voor vermindering van slijtage en schade implementeren.
De applicatie is in Europa al sinds oktober 2013 in gebruik en is momenteel beschikbaar in diverse talen. De webversie is volledig compatibel met alle standaard browsers (IE, Chrome, Firefox, etc.). ToolBox Touch, de tabletversie, draait als applicatie in Windows 8.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.