Bridgestone lanceert app voor landbouwbanden

Bridgestone lanceert app voor landbouwbanden

Bridgestone app landbouwersBridgestone heeft een app voor smartphones ontwikkeld die landbouwers direct vertelt hoe laag de bandenspanning kan zijn bij de specifieke omstandigheden.
Productiviteit
Omdat de geadviseerde bandenspanning afhankelijk is van de bandenmaat, de snelheid van de tractor en het laadvermogen helpt de app landbouwers bij het beschermen van hun land. Ook wordt een positieve bijdrage geleverd aan de prestaties, de productiviteit en de levensduur van hun VT Tractorbanden.
Bandenspanning
De VF-technologie van de onlangs geïntroduceerde Bridgestone VT-Tractor landbouwband zorgt ervoor dat de band geschikt is voor aanzienlijke lagere bandenspanningen, beschikt over een uitstekende tractie en buitengewone prestaties levert, ondanks een lagere contactdruk met de grond en de daaraan gekoppelde grondverdichting. Daardoor zorgt de band voor een veel hoger rendement en een hogere productiviteit terwijl het effect op hun gewassen en de bovenste grondlaag wordt beperkt. Voor een optimaal effect moet er echter gereden worden met een lagere bandenspanning. Dankzij de nieuw ontwikkelde Bridgestone Tyre Pressure App is het eenvoudiger dan ooit om alles uit de VT Tractor banden te halen.
De Bridgestone Tyre Pressure App is buitengewoon intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Landbouwers hoeven alleen hun bandenmaat te selecteren om de juiste bandenspanning voor de belasting en snelheid van hun tractor af te kunnen lezen.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.