Bridgestone en Firestone samen op 66e IAA Hannover

Bridgestone en Firestone samen op 66e IAA Hannover

bridgestone-iaa-2016Bridgestone en Firestone zullen samen deelnemen aan de 66e IAA Commercial Vehicles 2016 in Hannover (21-29 september). Ze presenteren daar nieuwe software oplossingen voor wagenparkbeheerders.

Wagenparkbeheerders
De nieuwe software oplossingen maken het mogelijk voor wagenparkbeheerders om een beter overzicht te krijgen van de conditie van de banden binnen hun wagenpark. Via het systeem Tirematics kunnen continu live-data worden doorgegeven over de conditie van de banden.

Identificeren
Het thema van de stand is “Identificeren met uw wagenpark”. Onder dit thema wordt getoond hoe Bridgestone’s ‘Total Tyre Care’ in de praktijk wordt gebracht . Het systeem zal worden gedemonstreerd via een video-presentatie. Ook worden er live-demonstraties gehouden van de nieuwe systemen BASys (casing management), Toolbox (fleet auditing) en Total Tyre Manager (fleet reporting).

Ook valt de nieuwe Bridgestone Partner Service-wagen te bezichtigen, het vlaggenschip van Bridgestone’s nieuwe pan-Europese dealernetwerk, waarmee service en advies kan worden verleend aan wagenparken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.