Bridgestone en Autobild organiseren Hannibal Tour 2014

Bridgestone en Autobild organiseren Hannibal Tour 2014

In oktober hebben Bridgestone en AutoBild de Hannibal Tour 2014 georganiseerd. De drie winnaars waren Claudia Wohl uit Stemwede (D), Oliver Widmann uit Freudenstadt (D) en Christian Lorenz uit Laudenbach (D).
BMW i3 en i9
De Hannibal Tour 2014 was een 4-daagse wedstrijd van München naar Rome in de nieuwe, geheel elektrische BMW i3 en de hybride BMW i8 sportauto. De auto’s waren uitgerust met speciaal ontwikkelde banden van Bridgestone. De BMW i3 was uitgerust met Blizzak LM-500 winterbanden en de BMW i8 met Blizzak LM-32 winterbanden. Tijdens de reis werd er gereden met verschillende snelheden onder uiteenlopende wegcondities.
Bridgestone testcircuit
Het startpunt voor het 4-daagse avontuur was BMW Welt in München. De afsluiting van de reis was een bezoek aan het Europese testcircuit van Bridgestone in Aprilia met een 4 km lange high speed oval.
Bridgestone is exclusief toeleverancier van banden voor de compacte, geheel elektrisch aangedreven BMW i3 en de sportieve BMW i8 met zijn revolutionaire elektrisch-hybrideaandrijfsysteem.
Klik hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.