Bridgestone EMIA vernieuwt salesmanagement

Bridgestone EMIA vernieuwt salesmanagement

De huidige VP Commercial Replacement & OE, Steven De Bock, wordt VP Consumer Replacement & OE bij Bridgestone EMIA (Europa, Midden-Oosten, India en Afrika), Als opvolger is benoemd Mark Tejedor, de huidige VP Consumer OE. Dit laat Bridgestone weten.
Wijzigingen
Daarnaast verlaat Mirella Cielo de EMIA-regio. Ze wordt President Consumer Replacement Tire Sales, US & Canada, voor Bridgestone Americas. De wijzigingen gaan in op 1 september 2020. Reden van de wijzigingen is dat Bridgestone zich sterk richt op de groei en versterking van haar wereldwijde personeelsbestand. Daarom kondigt de onderneming de interne verschuivingen aan binnen de structuur van haar salesmanagement.
Versterken
De Bock is sinds 2002 werkzaam bij Bridgestone en was onder meer verantwoordelijk voor de activiteiten op het gebied van banden voor vrachtwagen en bussen en coverbanden. De onderneming wil met deze stap haar end-to-end strategische prioriteiten binnen de Consumer Business Unit verder versterken.
Tejedor startte in 2014 bij Bridgestone als VP South West Region. Binnen Consumer OE heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten van een duurzame OE-strategie voor de EMIA-regio.
Mirella Cielo heeft bij Bridgestone EMIA een belangrijke rol gespeeld bij de Consumer Replacement-organisatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.