Bridgestone EMEA vernieuwt managementteam

Bridgestone EMEA vernieuwt managementteam

Bridgestone Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) wijzigt per 16 september haar managementteam. Deze aanpassingen vormen een onderdeel van de wereldwijde veranderingen in haar managementteams, zo meldt moederbedrijf Bridgestone Corporation.
Uitbouw
De belangrijkste redenen voor de veranderingen in het management zijn de verdere uitbouw van Bridgestone’s activiteiten, onder meer met fleetoplossingen, de versterking van haar eind-tot-eind productieketen en de versterking van de samenwerking tussen research & development en productie. Laurent Dartoux, momenteel Chief Strategy & Marketing Officer Bridgestone EMEA is benoemd tot COO Bridgestone EMEA. Emilio Tiberio wordt benoemd tot CTO van Bridgestone EMEA en Corporate Officer van Bridgestone Corporation. Astrid Rahn, momenteel CFO van BSEMEA, zal naast haar huidige verantwoordelijkheden ook de zorg van IT op zich nemen. En Riccardo Cichi, Chief Sales Officer van BSEMEA, gaat zich ook bezigouden met consumenten-en commerciële productplanning.
CEO Emea
Paulo Ferrari, Vicepresident en Executive Officer van Bridgestone Corporatie, zal de verantwoordelijkheid van digitale strategische functionaris op zich neemt. Deze nieuwe rol loopt parallel met de andere functies van Paolo, waaronder die van CEO EMEA.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.