Bridgestone benoemt Daniel Giroud tot Chief Sales Officer

Bridgestone benoemt Daniel Giroud tot Chief Sales Officer

Bridgestone heeft Daniel Giroud, de huidige VP Retail Operations en CEO en President van First Stop Europe, benoemd tot Chief Sales Officer (CSO) van Bridgestone EMIA. Dit heeft de bandenfabrikant bekend gemaakt.
Nieuwe functie
De huidige Chief Sales Officer (CSO) van Bridgestone EMIA, Riccardo Cichi, kiest na drie jaar voor een nieuwe functie als CSO bij Bridgestone North America. Beide personen starten op 16 maart 2020 in hun nieuwe rol.
Sinds Giroud in 2015 bij Bridgestone EMIA kwam, groeide hij uit tot een sleutelfiguur. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in retail en werkte in leidinggevende posities voor verschillende merken en sectoren. In zijn rol bij Bridgestone zorgde Giroud voor een opleving van Bridgestone EMIA’s retailactiviteiten, met onder meer een aanzienlijke verbetering van de end-to-end winstgevendheid.
Strategie
Giroud zegt trots te zijn op de promotie tot CSO: “De markt biedt uitdagingen en kansen. Ik ben ervan overtuigd dat we alles in huis hebben om die kansen te benutten. We moeten onze strategie blijven ontwikkelen, banden met toegevoegde waarde koppelen aan innovatieve technologieën en gebruikmaken van Webfleet Solutions, dat toonaangevend is in de sector.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.