Bridgestone ‘2015 Supplier of the Year’ bij GM

Bridgestone ‘2015 Supplier of the Year’ bij GM

Bridgestone bandenfabrikant 2016Bridgestone is door General Motors uitgeroepen tot ‘2015 Supplier of the Year’. De bandenfabrikant ontving de bijbehorende award tijdens een speciale bijeenkomst in Detroit.

110 toeleveranciers
In totaal ontvingen 110 toeleveranciers uit 17 landen een ‘2015 Supplier of the Year’ award. Volgens GM overtroffen zij de verwachtingen, boden een buitengewoon hoge toegevoegde waarde of waren innovatief bezig. Het was voor het 14e achtereenvolgende jaar dat deze awards werden uitgereikt sinds de start in 1992.

Bandenleverancier
“Bridgestone is al lange tijd een grote bandenleverancier aan Opel/Vauxhall”, aldus Christophe de Valroger, Vice President Bridgestone Europe. “Dit is een erkenning van onze pogingen en teamwerk om topproducten te leveren op basis van technologie en innovatie.”

De 2015 leveranciers-award werd aan 40% meer toeleveranciers uitgereikt dan vorig jaar, toen 79 toeleveranciers de award ontvingen. Meer dan de helft van de erkende toeleveranciers ontvingen een award in allebeid de jaren 2014 en in 2015.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.