Brezan: informatie bandenlabel via Partscat

Brezan: informatie bandenlabel via Partscat

Brezan Automaterialen heeft uitgebreide informatie over het bandenlabel opgenomen in haar digitale onderdelencatalogus Partscat. Bovendien hebben relaties de mogelijkheid om het label op de website van de toeleverancier te downloaden.
Op deze manier biedt Brezan Automaterialen zijn relaties informatie over de classificatie van de banden aan in het bestelsysteem Partscat. Volgens de regels dienen de banden die zichtbaar zijn voor de consument te zijn voorzien van een bandenlabel, rechtstreeks op het loopvlak of in de directe omgeving van de banden. In het geval de banden niet zichtbaar zijn voor de consument, dan dient de verkopende partij de kopende partij een label te verstrekken met de informatie over de classificatie van de banden, alvorens ze te verkopen. Bovendien dient de classificatie van de banden opgenomen te worden in promotiemateriaal voor banden, zoals prijslijsten en websites en dient deze op of bij de rekening te worden vermeld.
Via Partscat kunnen klanten snel en doeltreffend onderdelen zoeken via het kenteken en bestellen bij Brezan Automaterialen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.