Brandweer sluit inbrekers Euromaster Naarden in

Brandweer sluit inbrekers Euromaster Naarden in

Acht brandweerlieden van Brandweer Gooi en Vechtstreek, post Naarden, hebben op woensdagavond 4 april de auto van twee mannen ingesloten die bezig waren in te breken in de vestiging van Euromaster aan de Amsterdamsestraatweg 1 in Naarden. Dit laat Euromaster weten.
Na terugkomst van een oefening zag het brandweerteam om 21.01 uur een auto bij deze vestiging voor de deur staan terwijl de alarmlichten van het pand knipperden. Door adequaat optreden hebben zij verder inbraakleed weten te voorkomen en een goede beschrijving van de daders en hun vluchtwagen kunnen geven.
Na aankomst bij Euromaster Naarden zetten de brandweerlieden hun tankautospuit voor de auto van de inbrekers, die op het punt stonden te vluchten. Een tweede auto van de brandweer blokkeerde hen de weg. Helaas kon dit niet voorkomen dat de inbrekers – inmiddels in paniek –  in hun Volkswagen Passat Station (vermoedelijk bouwjaar: 2000) wisten te ontkomen.
Bij de inbraak ontvreemden de inbrekers vier autobanden. Cees van Ommen, Servicecenter Manager van Euromaster Naarden: ?De brandweer heeft zeer adequaat opgetreden. Op vier banden na is er verder niets
gestolen. Om onze dank kracht bij te zetten ontvangt de kazerne een taart voor het hele team, bonnen voor gratis autowassen en uiteraard een gratis APK van Euromaster.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.