Vaco: Ontwikkelvouchers beschikbaar voor bandenbranche
(Foto: Shutterstock)

Vaco: Ontwikkelvouchers beschikbaar voor bandenbranche

Vaco meldt dat zijn sociale partners honderd ontwikkelvouchers van elk 500 euro beschikbaar stellen voor werknemers in de banden- en wielenbranche.

Sinds 1 januari tot en met 31 december 2022 kunnen alle bedrijven die zijn aangesloten bij het Fonds Collectieve Belangen voor de Banden– en Wielenbranche (FCB) vouchers aanvragen. De ontwikkelactiviteit moet echter voor 31 december 2022 zijn afgerond en gedeclareerd. De belangenorganisatie stelt wel dat aanvragen behandeld worden op volgorde van binnenkomst en het aanbod beperkt is. Hiernaast gelden ook voorwaarden voor het maximum aantal vouchers per onderneming. Op zijn website vertelt Vaco dat het belangrijk is dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. “Dat zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. De ontwikkelvouchers zijn bedoeld om deze persoonlijke ontwikkeling van medewerkers op een laagdrempelige manier mogelijk te maken.”

De vouchers zijn voor verschillende ontwikkelingstrajecten te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn een taaltraining, gezondheidscheck, financieel advies (denk aan een medewerker die schulden heeft of bijna met pensioen gaat). Daarnaast vallen ook een cursus stoppen met roken of computervaardigheden hieronder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.