Bleekemolens Race Planet kiest Bridgestone

Bleekemolens Race Planet kiest Bridgestone

Bleekemolens Race Planet gaat samenwerken met Bridgestone. Dit heeft Bridgestone bekend gemaakt.

Circuit Park Zandvoort
Bleekemolens Race Planet gaat haar meer dan 150 auto’s die op het Circuit Park Zandvoort worden gebruikt, uitrusten met Bridgestone banden. Met deze auto’s kunnen bezoekers zich als een ware coureur in een spectaculaire sport- of formuleauto op Circuit Park Zandvoort begeven. Zij kunnen kiezen uit onder meer een Ferrari, Lamborghini, Porsche, Mercedes-AMG, Aston Martin en, vanaf dit jaar, een McLaren.

Veiligheid
De banden die Bleekemolens Race Planet gebruikt zijn van cruciaal belang voor de veiligheid van de gasten, aldus Sebastiaan Bleekemolen: “Of er nu gereden wordt op een nat wegdek, geslalomd of dat er geracet wordt met een formulewagen. We stellen hoge eisen aan het materiaal dat we gebruiken. We zijn dan ook erg verheugd over deze samenwerking.”

Volgens Vivian van Kaam van Bridgestone onderschrijft de keuze voor Bridgestone dat de banden van dusdanige kwaliteit zijn dat ook coureurs van het kaliber van racefamilie Bleekemolen zelf erop vertrouwen: “We hebben dankzij deze samenwerking, en door de toenemende interesse in autosport, nu het perfecte podium om aan een groot publiek te laten zien wat onze banden te bieden hebben.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.