Bestelwagens Bpost uitgerust met Minerva banden

Bestelwagens Bpost uitgerust met Minerva banden

Deze winter zullen de bestelwagens van Bpost rondrijden op Minerva winterbanden. Dit meldt de Belgische bandengroothandel Deldo.
Frostrack HP
De vloot van Bpost zal de volgende 2 winters alvast rondrijden op het Frostrack HP profiel in de maten 185/65R15 91T en 195/65R15 91T en 95T. Het contract kan later nog uitgebreid worden.
Minerva is het Belgische merk van Deldo en heeft de afgelopen 30 jaar een stevige reputatie uitgebouwd als kwaliteits-budgetmerk. Minerva wordt geproduceerd in China. Het merk wordt verkocht in meer dan 55 landen wereldwijd en biedt een volledig gamma in zowel zomer, winter en all season banden.
Investeren
“Wij zijn een Belgisch bedrijf en investeren zwaar in onze merken”, aldus Kevin Hellemans, sales manager Belgie. “Minerva is als voortrekker al geruime tijd gekozen boven de gekende premium merken. Het is goed te zien dat ons professionalisme en de kwaliteit erkend worden door bedrijven zoals BPost.”
Deldo is een Belgische groothandel met basis in Antwerpen en heeft een continue voorraad van zo’n 2.000.000 banden. Deldo verkoopt jaarlijks 8 miljoen banden over de hele wereld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.