Bart Boerboom weg bij Rema Tip Top/Oskamp

Bart Boerboom weg bij Rema Tip Top/Oskamp

Bart Boerboom
Bart Boerboom

Bart Boerboom vertrekt als commercieel directeur Capital Equipment van Rema Tip Top/Oskamp. Officieel per 1 juni, maar effectief al sinds halverwege vorige week.
In een gesprek met Bernard de Graaf, Directeur Automotive van moederbedrijf Rupro Beheer, viel toen het besluit om uit elkaar te gaan.
Boerboom was directeur van Oskamp Equipment, dat in mei 2012 failliet ging. Nadat de onderneming kort daarop was overgenomen door Rupro, ging Boerboom de integratie van Oskamp Equipment binnen Rema Tip Top leiden. Volgens Bernard de Graaf was van meet af aan een van de opties dat Boerboom na afronding van de integratie weer zou vertrekken. “Bart zat in het commercieel management maar ambieerde een directeursfunctie, zoals hij die hier vroeger ook had. Zo’n positie konden we hem niet bieden. Om problemen in de toekomst te voorkomen, hebben we de knoop direct doorgehakt.”
Boerboom stond bijna negen jaar aan het roer bij Rema Tip Top, tot hij eind 2009 besloot te vertrekken wegens een verschil van inzicht. Nadien startte hij met Oskamp Equipment.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.