Bandenconcurrent.nl start met mobiele montage

Bandenconcurrent.nl start met mobiele montage

BandenconcurrentBandenConcurrent.nl start als eerste banden webwikel met een mobiele montage service aan huis of op kantoor.
Niet alleen prijs
Vooralsnog gaat het om een pilot. De nieuwe service moet klanten in staat stellen om de nieuw gekochte banden waar dan ook te laten monteren. BandenConcurrent.nl zegt deze service aan te bieden “omdat klanten niet alleen op zoek zijn naar de laagste prijs.”
Wachttijd uitsparen
Volgens Neal Oddens, oprichter van BandenConcurrent.nl, hebben klanten vaak geen tijd om naar vaste montagepunten te rijden om hun banden te laten monteren of om te wisselen voor de winter. “De tijd voor het omwisselen betekent voor de consument vaak zo’n anderhalf uur gemiddeld uit de werkroutine. Deze wachttijd wordt nu uitgespaard. Bovendien kunnen we de montage van de bestelde banden nu veel beter afstemmen op de agenda’s van onze klanten.”
De pilot loopt tot eind van dit jaar en zal indien succesvol, een definitief onderdeel worden van de dienstverlening van BandenConcurrent.nl. In dat geval breidt BandenConcurrent.nl haar netwerk van mobiele montage partners in 2016 sterk uit. De huidige dekking van mobiele montage partners voor BandenConcurrent.nl concentreert zich nu nog voornamelijk in de Randstad en Noord-Brabant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.