Banden Express logistieke partner Dekker Autogroep

Banden Express logistieke partner Dekker Autogroep

De Banden Express wordt de nieuwe logistieke partner van Martin Schilder Autobedrijven en de Dekker Autogroep. De bedrijven, actief in onder andere de onderdelenmarkt, hebben afgelopen week hun samenwerking bezegeld.
Onderdelen
De samenwerking komt erop neer dat de onderdelen routeservice wordt gedeeld. Hierdoor kunnen de klanten profiteren van meerdere leveringen per dag van banden en originele fabrieksonderdelen van Ford, Volkswagen, Audi, Seat en Škoda in 1 levering.
Samenwerking
De samenwerking komt voort uit de constatering van manager aftersales André Hakhof dat Dekkker Autogroep en Martin Schilder voor een groot gedeelte dezelfde klanten beleveren: “Onze interne routes (leveringen aan onze eigen vestigingen en schadebedrijven) gaan we met elkaar delen.”
De regionale routeservice wordt verzorgd door De Banden Express. “In eerste instantie ligt de focus op de logistieke samenwerking, maar een samenwerking als onderdelengrossier sluiten wij niet uit. We hebben al ideeën over een gezamenlijke marketing en onderdelenverkoop.“

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.