Autobandenpartner naar 400 leden

Autobandenpartner naar 400 leden

Autobandenpartner, de bandenserviceketen van LKQ Fource, heeft het 400e lid verwelkomd. Dit is Garage van Riel in Terheijden, Dit laat LKQ Fource weten.
Landelijk dekkend
Het concept Autobandenpartner werd in september 2020 gelanceerd door LKQ Fource. Met de aansluiting van het 400e autobedrijf is de eerste stap naar een landelijk dekkend netwerk een feit. Tim Coronel, die onlangs nog een sponsorschap afsloot met LKQ Fource, ging langs bij Garage van Riel om eigenaar Jan van Riel en dochter Alexandra te verrassen met de eer van deze titel. “De grote voorraad, diversiteit aan keuze en de technische ondersteuning waren voor ons de belangrijkste redenen om ons aan te sluiten bij Autobandenpartner. We onderhouden een divers wagenpark en dan is een ruime keuze bij één partner fijn en overzichtelijk”, aldus Van Riel.
Doel gehaald
Voor LKQ Fource was het doel om minimaal 400 bedrijven aan te sluiten in een half jaar. “En dat gelukt”, aldus Johan van der Hoeven, Commercieel directeur bij LKQ Fource. “Met dit concept gaan we een nog diepere samenwerking aan met onze klanten en houden we samen met hen Nederland mobiel.”
Autobandenpartner is het antwoord op de steeds complexer wordende bandenmarkt. Volgens LKQ Fource heeft de markt behoefte aan een ondersteunende factor om in de steeds complexer wordende bandenmarkt te kunnen opereren. Autobandenpartner biedt zowel marketing- als technische ondersteuning.” (Foto: LKQ Fource)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.