ATG lanceert nieuwe website

ATG lanceert nieuwe website

ATGOp 14 augustus 2017 vindt de officiële wereldwijde lancering plaats van de geheel nieuwe website van Alliance Tire Group.

Nieuwe functies
De website heeft een nieuwe vormgeving en nieuwe functies. Bezoekers kunnen beter en op een meer interactieve manier het volledige aanbod Alliance- en Galaxy-producten bekijken. Met de bandenkiezer op de startpagina kunnen zij snel banden vinden, waarbij het niet uitmaakt of de zoekopdracht begint met de toepassing, de bandenmaat of het profielontwerp. Met een paar clicks worden alle technische details gegeven. Bovendien biedt de uitgebreide zoekopdracht extra manieren om de zoekopdracht te beperken tot een bepaalde band, op machine, velgmaat, sectiebreedte, algemene diameter, TRA-code, bandconstructie of speciale kenmerken zoals flotatie, staalgordels, IF/IV-technologie, enzovoort.

8 talen
De nieuwe website bevat aangepaste startpagina’s om beter in te spelen op de verschillende regio’s waar de Alliance Tire Group actief is. Voor Europa zijn er 8 verschillende talen beschikbaar (Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Pools en Russisch), met alle downloadbare content en brochures beschikbaar in de lokale taal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.