Apollo Vredestein wint 2 design awards

Apollo Vredestein wint 2 design awards

Apollo Vredestein ontving in december twee awards met betrekking tot goed design. De stand op Agribex Exhibitor 2013 ontving een Award en de door Giugiaro ontworpen winterband Wintrac xtreme S werd onderscheiden met de prestigieuze Good Design Award 2013.
Agribex
De Agribex Exhibitor Award 2013 maakt deel uit van Agribex, de grootste vakbeurs in de Benelux voor landbouw, veeteelt en groenvoorziening. In de categorie stands tot 150 vierkante meter ging de Agribex Exhibitor Award 2013 naar Apollo Vredestein, een fraaie bekroning op de intensieve voorbereidingen.
Wintrac xtreme
De door Giugiaro ontworpen winterband Wintrac xtreme S is het resultaat van het samenwerkingsverband met het Italiaanse designhuis Giugiaro. De Good Design Award 2013 is ’s werelds oudste en bekendste designprijs die jaarlijks wordt georganiseerd door The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, in samenwerking met het Europees Centrum voor architectuur, kunst, design en urban studies. De awards worden toegekend aan nieuwe consumentenproducten, ontworpen en vervaardigd in Europa, Azië, Afrika en Noord-en Zuid-Amerika.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.