Apollo stelt nieuwe manager aan voor Britse OHT-divisie
Apollo versterkt Brits OHT-team (Foto: Apollo).

Apollo stelt nieuwe manager aan voor Britse OHT-divisie

Apollo heeft voor zijn Britse OHT-afdeling een nieuwe manager aangesteld. Darren Longstaff krijgt de leiding over deze afdeling die zich bezighoudt met dit groeiende segment. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in de bandenindustrie.

Longstaff krijgt de verantwoordelijkheid voor de verkoop en marketing van Vredestein landbouw- en industriële producten. Daarnaast krijgt hij ook het Apollo-assortiment industriële en bouwbanden in zijn portefeuille. Hij rapporteert aan Apollo Tyres UK Country Manager, Karl Naylor. Ook gaat hij nauw samenwerken met het Europese OHT-hoofdkantoor in het Nederlandse Enschede.

“Ik heb mijn hele werkzame leven in de bandenindustrie doorgebracht. Ik heb nu ervaring in productie, techniek, autosport, verkoop en marketing. Daarnaast weet ik hoe te werken voor fabrikanten en in de detailhandel, in alle productcategorieën. Apollo Tyres is zeer ambitieus, heeft een groeiend productportfolio en heeft veel te bieden aan het OHT-segment. Ik kijk ernaar uit om me hierin te mengen en dit deel van het bedrijf vooruit te helpen met bestaande en nieuwe klanten”, aldus Longstaff in een persbericht.

Expertise

Longstaff begon zijn carrière als leerling bij Michelin en werkte recent bij ATG/Yokohama Off Highway Tyres. Daar werkte hij als Field Engineer en meest recentelijk als Business Development Manager. Zijn verantwoordelijkheid lag daar bij de merken Alliance en Galaxy.

“Ik ben verheugd Darren te mogen verwelkomen in de Apollo-familie. Ik ben er ook zeker van dat hij echte waarde zal toevoegen aan onze OHT-operaties. We investeren voortdurend in R&D en de ontwikkeling van nieuwe producten, om toonaangevende banden op de markt te brengen. We moeten daarentegen ook investeren in de juiste mensen om onze klanten en eindgebruikers te ondersteunen. De aanstelling van iemand met de vaardigheden en het ervaringsniveau van Darren is van cruciaal belang om onze groeiplannen in deze marktsectoren te realiseren”, voegt Naylor toe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.