Alliance Tire ´Leverancier van het jaar´ bij Agco

Alliance Tire ´Leverancier van het jaar´ bij Agco

Alliance Tire Group Ltd is door Agco verkozen tot Noord-Amerikaanse leverancier van het jaar. Dit maakte de producent van landbouwmachines bekend tijdens het Agco online leveranciersevenement 2020.
Verbeteren
Agco prees Alliance op het gebied van kosten, samenwerking, innovatie, accountmanagement, coördinatie en flexibiliteit. Alliance Tire viel als enige bandenleverancier in de prijzen tijdens het evenement. Het bedrijf wist de coördinatie en de efficiëntie in de fabriek te verbeteren.
Fendt
Aanleiding is de Fendt Momentum zaaimachine, een van Agco’s nieuwste oplossingen voor de voedingssector: “Agco zag de kritische impact van banden op de wortels van gewassen en op opbrengsten en schakelde wereldwijd een groot aantal ATG-leden in om banden te ontwerpen die net zo innovatief waren voor het zaaien als de zaaimachine zelf”, aldus Agco: “De VF, of ‘very high-flexion’ banden van ATG oefenen in combinatie met het Load-Logic-systeem van de Fendt Momentum minder druk uit op de bodem, waardoor telers hogere opbrengsten kunnen bereiken.”
Alliance Tire Group Ltd is een bedrijf van de Yokohama Rubber Corporation groep.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.