Adrie Jonk opent Profile in Zaandam

Adrie Jonk opent Profile in Zaandam

Mazda- en Honda-dealer en Seat-servicedealer Adrie Jonk in Purmerend opent in september een nieuwe Profile Car & Tyreservice vestiging in Zaandam. In het bedrijfspand wordt ook de bestaande Inqar-verhuurafdeling ondergebracht.  Dit meldt Automotive Management.
Nieuw pand
Adrie Jonk sloot in 2015 zijn Honda- en Seat-dealervestiging in Zaandam. Maar dit voorjaar startte het bedrijf met de bouw van een nieuw pand. Hierin worden onder meer een Profile Car & Tyreservice vestiging en Inqar Zaandam ondergebracht. De vestiging gaat ook fungeren als innamepunt, want onderhoud aan Mazda, Honda en Seat gebeurt in Purmerend.
Profile Pro
Het nieuwe pand heeft een vloeroppervlak van 600 vierkante meter met nog eens 400 vierkante meter op de eerste verdieping voor de opslag van banden. In de werkplaats komen zes tot zeven bruggen te staan. Het wordt een volwaardige Profile Pro vestiging waar de nadruk ligt op autoreparatie en onderhoud voor zowel de particulier als de leaserijder. Het bedrijf is straks ook volledig ingericht op bedrijfswagens met extra grote bruggen en equipment. (Foto: Adrie Jonk)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.