5% hoger rendement voor Heuver in 2016

5% hoger rendement voor Heuver in 2016

Bertus HeuverHeuver Bandengroothandel heeft in 2016 een gemiddeld 5% hoger rendement behaald dan in 2015. Dit laat het bedrijf weten.

Prijsdruk
Directeur Bertus Heuver spreekt zelf over een zware markt met veel prijsdruk. “Toch zagen wij bij de truckbanden een spectaculaire groei van 30%. Dankzij onze inkoop en onze marktconforme prijzen konden wij een enorme sprong maken.” Hij noemt specifiek de groei van Aeolus: “Wij zien in het aantal aanvragen en het toegenomen volume, dat Aeolus nu op de shortlist van veel klanten en gebruikers staat. Die groei blijven wij onverminderd aanjagen.”

Online
De online handel van Heuver groeide met circa 10% in omzet. De webshop zag het aantal gebruikers met 30% toenemen: “Ons digitale traject blijft groeien”, aldus Heuver. “Door verbeterde zoek- en filterfuncties van de webshop, inclusief nieuwe talen en eenvoudiger toegankelijkheid. Ook in 2017.”

Heuver vierde in 2016 haar 50-jarig bestaan. Heuver: “Het was het jaar dat we maandelijkse acties introduceerden. Door het succes daarvan, herhalen we dat in 2017. Dat wordt ook een jaar waarin we meer klanten en mooie cijfers zullen noteren.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.