45% meer fleets gebruiken Goodyear FleetOnlineSolutions

45% meer fleets gebruiken Goodyear FleetOnlineSolutions

Goodyear FleetOnline SolutionsHet aantal commerciële voertuigen dat gebruik maakt van FleetOnlineSolutions, het online bandenmanagementprogramma van Goodyear, is in amper twee jaar gestegen met 45%. Dit meldt Goodyear.
290.000 voertuigen
Dat brengt het totaal aantal tot ongeveer 290.000 voertuigen in Europa. Alle klanten en serviceleveranciers, inclusief het pan-Europese TruckForce-netwerk, hebben toegang tot FleetOnlineSolutions. Het systeem biedt meer informatie over het overeengekomen banden beleid en de gegevens van elk voertuig. In totaal zijn er bijna 2.000 TruckForce serviceleveranciers, verspreid over 28 Europese landen.
Levensduur
“Alles wijst er op dat we zullen blijven groeien en dit jaar nog de 300.000 voertuigen halen”, aldus Jan-Piet Huylebroeck, Sales Director Truck Tires bij Goodyear Europe, Middle East and Africa. “Onze FleetFirstservices en -oplossingen, waarvan FleetOnlineSolutions deel uitmaakt, helpen de prestaties en levensduur van de banden te optimaliseren. Ook zorgen ze ervoor dat er altijd pechhulp en vervanging beschikbaar zijn indien nodig.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.