15.000ste Autec hefbrug voor Smeets Autogroep

15.000ste Autec hefbrug voor Smeets Autogroep

Autec-VLT gaat de 15.000e Autec hefbrug leveren aan Smeets Autogroep in Heerlen. Dit bedrijf heeft met de aanschaf van een ASB3004HS schaarbrug gezorgd voor deze mijlpaal sinds de oprichting van Autec-VLT op 30 oktober 1987.

Abu Dhabi
Edwin Meijers van Smeets Autogroep was positief overrompeld toen hij hoorde dat de 15.000ste Autec hefbrug geleverd en geïnstalleerd zal worden. Om deze mijlpaal te vieren ontvangt de Smeets Autogroep een arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi, die gehouden wordt in het weekend van 24 tot 26 november.

Werkbezoek
Naast het bezoek aan de Formule 1 Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaats vinden aan de VLTest
voertuigentestlocatie in Dubai. Hier zijn meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten werkend te zien. “Dit is een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur gekeurd worden per straat”, aldus Autec-VLT.

Tot 6 oktober maken nog eens 3 kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissie apparatuur kans om het arrangement naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi te winnen en het kijkje in de keuken van de VLTest automatische testlijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.