Vredestein Landbouw breidt uit in Enschede

Vredestein Landbouw breidt uit in Enschede

Apollo Vredestein neemt in de Nederlandse fabriek voor landbouwbanden medio maart een nieuwe 104-inch-bandenpers in gebruik.
Groeiende vraag
De komst van de nieuwe bandenpers volgt op de sterk groeiende vraag naar Vredestein Traxion XL tractorbanden. De vraag deze toenemende vraag in Europa en Noord-Amerika wordt geïnitieerd vanuit de eindgebruikers zoals loonwerkers en akkerbouwers, en vanuit de 1e montage landbouwmachinefabrikanten (OEM).
Met de bandenpers zullen voornamelijk tractorbanden voor het XL-segment (met een diameter tot 2.30 meter en gewicht tot 550 kg) worden geproduceerd. Deze XL-banden zijn met name geschikt voor tractoren met een vermogen tussen 200 en 500 pk. De ingebruikname van de nieuwe bandenpers in Enschede betekent een significante capaciteitstoename voor dit bandensegment.
Investeringsprogramma
De nieuwe bandenpers is het eerste deel van een 5-jarig investeringsprogramma in de productiefaciliteiten voor landbouwbanden in Enschede. Met de uitbreiding wil Apollo Vredestein de beschikbaarheid van haar premium product-programma in Europa vergroten en verdere internationale groei in marktaandeel bewerkstelligen.
Autobanden, SUV-banden & bestelwagenbanden zoeken | Apollo (apollotyres.com)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.