2 nieuwe varianten Galaxy HTSR 400 OTR-band

2 nieuwe varianten Galaxy HTSR 400 OTR-band

De Galaxy HTSR 400 OTR mijnbouwband (E-4/L-4), die in 2019 op de markt kwam, is nu leverbaar in twee nieuwe versies met snijvaste en hittebestendige compounds. Dit laat Yokohama Off-Highway tires weten.
Meer functies
Met deze speciale compounds die nog hitte- en snijbestendiger zijn, is deze serie voor nog meer functies inzetbaar. Afhankelijk van de specifieke eisen hebben klanten nu de keuze uit standaard compounds en snij- of hittebestendige compounds, elk in drie maten.
Dumptrucks
De Galaxy HTSR 400 bandenserie is ontwikkeld voor gelede dumptrucks en wielladers die in extreme werkomgevingen zware vrachten verzetten. Hij heeft een volledig stalen robuuste radiale constructie, een speciale gordel en zljwandbescherming. Het diepe profiel, het open loopvlakpatroon en de optimale rubber-groefverhouding zijn expliciet gekozen voor gegarandeerde uitstekende tractie, verbeterde zelfreinigende eigenschappen en een lange levensduur.
De Galaxy HTSR 400 (E-4/L-4) is uitgebreid naar 9 SKU’s: drie varianten rubber compounds, elk in drie maten (23.5R25, 26.5R25 en 29.5R25). Alle varianten en maten zijn inmiddels leverbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.