Profile International breidt uit in België 

Profile International breidt uit in België 

Profile International heeft haar netwerk uitgebreid met een nieuwe vestiging in België. Het toegetreden bedrijf is Auto Exception sa in Ukkel.
Aansluiting
Auto Exception sa is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1970 en is toen opgericht door de vader van de huidige eigenaar Luis Gonzalez. In 1989 is het bedrijf omgevormd tot Auto Exception sa. Met de aansluiting bij Profile gaat het bedrijf verder onder de naam Profile Car & Tyreservice Ukkel en biedt biedt bandenservice, auto-onderhoud en reparatie van alle merken, met de specialisatie in Volkswagen, Audi, BMW en Mercedes. Daarnaast heeft de vestiging een tankstation en verkoopt ze tweedehands auto’s. Door de aansluiting bij Profile wil eigenaar Gonzalez zich meer richten op banden. Ook wil hij zich meer profileren op de lease- en fleetmarkt. De vestiging heeft zes medewerkers.
Stabiele groei 
Profile is sterk aanwezig in de automotive markt in Nederland en België. De ambitie is om het aantal vestigingen stabiel te laten groeien, aldus Salesmanager Lease en Fleet Maarten Lambregts van Profile BeLux: “Met Ukkel hebben we 70 vestigingen in België en Luxemburg. We willen doorgroeien naar zo’n 100 tot 120 vestigingen.”
Op dit moment zijn er 226 vestigingen in de Benelux. Profile is in 1989 begonnen met bandenservice en inmiddels uitgegroeid tot allround specialist in auto-onderhoud voor particuliere en zakelijke rijders. (Foto: Profile)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.