Profile-certificaat ‘Duurzaam op weg’ voor betonmortelproducent Mebin

Profile-certificaat ‘Duurzaam op weg’ voor betonmortelproducent Mebin

Betonmortelproducent Mebin BV in Den Bosch is door Profile Tyrecenter Truck Europe gecertificeerd voor ‘Duurzaam op de Weg’. Dit laat Profile weten.
Certificaat
Het bedrijf ontving het certificaat voor zijn duurzame bandenbeleid, uit handen van Directeur René van Maasakkers van Profile Tyrecenter Truck: “Rijden met vernieuwde banden is duurzaam en vanwege de locaties waar Mebin zich bevindt de juiste transporttoepassing om de Total Cost of Ownership (TCO) te verlagen.”
Bandenbeleid
Volgens Profile toont het certificaat aan dat de betonmortelproducent voldoet aan de hoge eisen voor duurzaam bandenbeleid: milieuvriendelijk, groen wegtransport en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat resulteert in minder brandstofverbruik, CO2-uitstoot en kosten.
De controles van de banden worden ingepland bij de verschillende Profile-vestigingen.
Mebin is marktleider in Nederland in de verkoop, productie en het transport van betonmortel. De vloot van Mebin bestaat uit 240 voertuigen, waaronder mixers, pompmixers en trailers. Vier keer per jaar vindt een digitale controle plaats door Profile op profieldiepte, bandenspanning, onregelmatigheden in het bandenprofiel en inrijdingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.