Jan-Maarten de Vries nieuw CEO Bridgestone Mobility Solutions

Jan-Maarten de Vries nieuw CEO Bridgestone Mobility Solutions

Bridgestone heeft Jan-Maarten de Vries aangesteld als CEO van Bridgestone Mobility Solutions (BMS). Michiel Wesseling wordt COO van de business unit. Zij vervangen beiden Thomas Schmidt, die Bridgestone eind van dit jaar verlaat.
Webfleet Solutions
Schmidt heeft meer dan 20 jaar geleden Webfleet Solutions opgericht, voorheen bekend als TomTom Telematics. Begin 2019 werd het bedrijf door Bridgestone overgenomen, een belangrijke mijlpaal om een vooraanstaande speler in duurzame mobiliteit te worden. Sindsdien heeft Schmidt bijgedragen aan de integratie van de twee bedrijven en aan de oprichting van Bridgestone Mobility Solutions.Hij verlaat Bridgestone om zijn ervaring en inspiratie te delen met jonge ondernemers en starters.
Opvolgers
Zijn opvolger als CEO Jan-Maarten de Vries trad in juli bij Bridgestone in dienst als VP Data Solutions & Innovations. Michiel Wesseling vergezelt De Vries als Chief Operating Officer, een nieuw gecreëerde rol. Hij wordt verantwoordelijk voor de operationele aspecten van de business, inclusief de ondersteunende functies. Wesseling heeft de laatste 11 jaar van zijn carrière bij Webfleet Solutions doorgebracht, waarvan meer dan acht jaar als VP Finance & Operations.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.