Michelin introduceert nieuwe Road Classic

Michelin introduceert nieuwe Road Classic

Michelin introduceert de nieuwe Michelin Road Classic die is ontwikkeld voor neoklassieke motoren met wielen van 17, 18 of 19 inch. Dit laat de Franse bandenfabrikant weten.
Retro design
De nieuwe Michelin Road Classic vervangt de Michelin Pilot Activ. Hij combineert een retro design met de nieuwste materialen en technologieën. Het loopvlak biedt een perfect evenwicht tussen prestaties en esthetiek. Het heeft in het midden en op de schouders slick zones voor een optimaal contact met de weg en een uitstekende grip op droog wegdek. Het loopvlak heeft een 100 % silica compound en een groef/loopvlakverhouding van 26 %. Hiermee garandeert de band meer grip onder moeilijke omstandigheden op nat wegdek zonder enige concessie te doen aan de levensduur.
Tubeless
e Michelin Road Classic is een Tubeless band. Ten opzichte van zijn voorganger is hij aanzienlijk beter qua stabiliteit in een rechte lijn en in bochten, en qua grip op droog en nat wegdek. Het comfort en de handling in het algemeen zijn eveneens verbeterd. De band vervangt de Michelin Pilot Activ.
Het totale aanbod Road Classic banden bestaat uit 9 voorbanden en 10 achterbanden. Hij is vanaf februari 2021 beschikbaar via de dealers. Hij combineert een retro design met de nieuwste materialen en technologieën.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.