Michelin past TruckFly aan voor Coronacrisis

Michelin past TruckFly aan voor Coronacrisis

Michelin heeft haar ontwikkelde TruckFly, de gratis applicatie voor het begeleiden van vrachtwagenchauffeurs, aangepast aan de Coronacrisis. Bovendien biedt de app nieuwe diensten.
Covid-19
Met TruckFly helpt Michelin professionele weggebruikers om hun wek te doen in de COVID-19 golf. De gratis app werd in 2015 uitgebracht en is nu in 44 landen toegankelijk. Hij biedt vrachtwagenchauffeurs informatie over restaurants en tankstations. De app telt inmiddels 500.000 downloads en in Europa meer dan 120.000 gebruikers per maand.
Restaurants
Sinds het begin van de pandemie hebben ruim 4.500 restaurants, waarvan meer dan 1.000 in oktober, hun online informatie bijgewerkt. Chauffeurs kunnen op een interactieve kaart (met grijze pictogrammen bij tijdelijke sluiting) zien welke restaurants tijdelijk zijn gesloten en waar ze wel terecht kunnen om te eten en te rusten. TruckFly houdt alle gegevens actueel. Ook kunnen vrachtwagenchauffeurs zien waar afhaalmaaltijden worden aangeboden via welke Sociale netwerken zij informatie kunnen krijgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.