Hankook wint goud bij de Galaxy Awards 2020

Hankook wint goud bij de Galaxy Awards 2020

Hankook heeft voor haar MVO-verslag 2019-2020 goud gewonnen bij de Galaxy Awards 2020. De bandenmaker heeft de gouden medaille gekregen in de categorie “Jaarverslagen – Online” voor haar MVO-verslag 2019-2020.
Marketingcommunicatie
De Galaxy Awards, die dit jaar hun 31e verjaardag vieren, is een internationale competitie op het gebied van marketingcommunicatie georganiseerd door MerComm Inc. Deskundigen uit meer dan 50 landen beoordelen de inzendingen op basis van waarden, zoals creativiteit, duidelijkheid, effectiviteit en innovatie. Dit jaar waren er meer dan 15 categorieën, waaronder advertenties, brochures, video’s en jaarverslagen. De inzending van Hankook werd geprezen voor topkwaliteit in de communicatiebranche. Door het winnen van de eerste plaats in de onafhankelijke en door specialisten geleide competitie, breidt Hankook haar leidende rol op het gebied van duurzaamheidsmanagement.
Duurzaamheidsverslag
Het is het 11e duurzaamheidsverslag van het bedrijf, waarin de sociale prestaties en initiatieven van de bandenmaker benadrukt worden. Het verslag concentreert zich op de volgende acht kerngebieden: klanttevredenheid en kwaliteitsmanagement, geïntegreerd milieumanagement, klimaatverandering en management van het hoofdkantoor, maatschappelijke betrokkenheid en ontwikkeling, transparantie en bedrijfsethiek, creatie van werknemerswaarden, werknemersgezondheid en veiligheidsmanagement en samenwerking in de toeleveringsketen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.