Vredestein Quatrac wint opnieuw in bandentest

Vredestein Quatrac wint opnieuw in bandentest

Vredestein´s vierseizoenenband Quatrac heeft gewonnen in de jaarlijkse bandentest door Auto Bild Allrad. Dit laat Vredestein weten.
Elf banden
De Quatrac, die eerder dit jaar werd gelanceerd, was de winnaar van de in totaal elf geteste banden. Hij kreeg het predicaat ´voorbeeldig´ in meerdere testcategorieën. De Quatrac biedt uitstekende prestaties op natte en droge oppervlakken. In de test wijst Auto Bild Allrad op de voordelen van vierseizoenenbanden, zoals het niet hoeven wisselen van zomer- en winterbanden. De auteurs onderstreepten dat de testresultaten van het tijdschrift illustreren hoe goed de vierseizoenenbanden zijn geworden. Zij geven het voorbeeld van de goede prestaties van de Quatrac op droog en nat wegdek.
14 categorieën
De test omvatte veertien categorieën in de groepen ‘sneeuw’, ‘nat’ en ‘droog’. In het eindoordeel werd de Vredestein Quatrac beschreven als een “voorbeeldige all-season band met indrukwekkende eigenschappen op sneeuw en ijs.
Vredestein heeft inmiddels bijna drie decennia ervaring met all-season banden. Het bandenmerk werd in oktober 2019 door Auto Bild uitgeroepen tot ‘All-Season Manufacturer of the Year’, mede dankzij de Quatrac Pro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.