Goodyear ‘Elite leverancier’ Lockheed

Goodyear ‘Elite leverancier’ Lockheed

Goodyear Tire & Rubber Company is door Lockheed Martin Aeronautics Company uitgeroepen tot ‘Elite Supplier’. Dit laat de bandenproducent weten.
20 leveranciers
De onderscheiding ‘Elite leverancier’ is gereserveerd voor de top één procent van Lockheed’s ruim 1.400 leveranciers en werd in 2019 toegekend aan 20 leveranciers. Goodyear werd erkend voor zijn bijdragen aan het F-35 Lightning II-programma, op basis van een verscheidenheid aan factoren. Hieronder vallen het op tijd leveren van betrouwbare onderdelen, producten en diensten; de afstemming op de waarden van Lockheed Martin; en een trackrecord van proactief oplossen van problemen.
Op tijd
“De toeleveringsketen van Lockheed Martin is een essentieel onderdeel van het op tijd bouwen en leveren van vliegtuigen, zonder kwaliteitsgebreken”, zegt Janet Duffey, vice-president van Lockheed Martin Aeronautics voor toeleveringsketenbeheer. “Door ons sterke partnerschap met leveranciers zijn we collectief in staat effectief te opereren in een veerkrachtige omgeving en uitstekend te presteren. Deze onderscheiding erkent en eert de toewijding en prestaties van onze topleveranciers.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.