Falken breidt sponsoring voetbal uit

Falken breidt sponsoring voetbal uit

Falken breidt dit seizoen de samenwerking met voetbalclubs uit. De bandenfabrikant heeft een contract afgesloten met de twee topclubs Borussia Mönchengladbach (Duitsland) en Atlético Madrid (Spanje).
Titels
Falken heeft in het seizoen 2019/20 bij Borussia Mönchengladbach al de titels “Official Tire Partner” en “Premium Partner” behaald en zal dit partnerschap dit seizoen voortzetten. Als officiële bandenpartner heeft het bedrijf de rechten verworven om tijdens interviews, persconferenties en dergelijke een eigen logo op de logomuur te hebben. De samenwerking met de Spaanse topclub Atletico Madrid, die bestaat sinds het seizoen 2018/19, omvat overeenkomsten over verschillende advertentierechten, waaronder een permanente logo-aanwezigheid bij de thuiswedstrijden van de club in het “Wanda Metropolitano”.
Aanwezigheid
“Falken Tire zegt vast te houden aan de voetbalsponsoring vanwege de positieve resultaten van de aanwezigheid bij voetbal. “De twee clubs hebben een enorme aantrekkingskracht, dus we zullen profiteren van de aanwezigheid van de media en de daaruit voortvloeiende berichtgeving in de media”, aldus Markus Bögner, COO bij Falken Tyre Europe GmbH. “Vooral omdat Corona betekent dat er minder toeschouwers in de stadions worden toegelaten en de wedstrijden op brede tv worden uitgezonden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.