Hankook en Borussia naar 12e seizoen van samenwerking

Hankook en Borussia naar 12e seizoen van samenwerking

Hankook verlengt haar partnerschap met Borussia Dortmund, de Bundesliga-club met het sterkste merk van de competitie*, met nog eens 2 jaar. Dit laat de bandenproducent weten.
Voetbal
Sinds 2009 is Hankook officiële partner van de voetbalclub. Met de recente verlenging begint de bandenmaker aan het 12e seizoen als ‘BVB Champion Partner’. Uitgebreide sponsorrechten in en om het stadion zorgen voor een hoge mate van zichtbaarheid voor Hankook, door de aanwezigheid van logo’s op LED-schermen, achtergrondschermen, het zeildoek op de middenstip en door reclame spots op tv’s in het stadion. Tevens heeft Hankook toegang tot veel meer mogelijkheden, die zowel consumenten als klanten ten goede zullen komen
Campagnes
De bandenpartner van de achtvoudige Duitse kampioenen zullen de miljoenen fans van de club opwindende campagnes en wedstrijden bieden, die te vinden zijn op de website hankook-promotion.de. De marketingstrategie van Hankook berust op een meerlaags concept dat bestaat uit plaatselijke, continentale en wereldwijde sponsorships. Op deze manier kunnen individuele marktomstandigheden optimaal toegepast worden en klantenbinding en de merkzichtbaarheid kunnen op doelgerichte wijze ondersteund worden. Bijvoorbeeld, naast haar wereldwijde samenwerking met Real Madrid C.F., is Hankook actief geweest als sponsor van de UEFA Europa League sinds 2012. Op plaatselijk niveau wordt AS Monaco gesponsord, naast Borussia Dortmund.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.