CBX introduceert Teco 920 3D uitlijner

CBX introduceert Teco 920 3D uitlijner

CBX Nederland introduceert van Teco de nieuwe 3D uitlijner Teco 920. Dit laat het bedrijf weten.
Camera
De Teco 920 komt naast de Teco 820. Bij dit kruis-versie uitlijnsysteem ontbrak volgens CBX nog een aantal features, en daar biedt de 920 een antwoord op. Deze 3D uitlijner komt in oktober of november dit jaar naar Nederland. Hij is voorzien van 2 extra hoge resolutie camera´s van maar liefst 10 Megapixels. Tevens zijn de camera´s voorzien van een speciale lens en extra filters om optimaal te functioneren. Met behulp van deze camera´s is het zogeheten HI-Q machine vision ontwikkeld, een systeem dat het probleem van hinderlijk zonlicht tijdens de meting oplost, waardoor je ook onder kritieke zonlicht omstandigheden toch gewoon nauwkeurig kan uitlijnen.
Kleine targets
Tevens is de unit voorzien van kleine targets, van slechts 15x13cm voor en 23×25 cm achter. Ook hier is een extra infrarood filter aangebracht op de targets die ontwikkeld zijn om zonlicht reflecties tegen te gaan. Daarbij zijn de targets dusdanig ontwikkeld dat uitslingeren niet meer nodig is, waarmee dit systeem ideaal te combineren is met de, door CBX ontwikkelde, HOT klemmen-
De Teco 920 bevat een database met meer dan 40.000 voertuigen vanaf de jaren 60. Het uitlijnsysteem is ook mobiel toe te passen door middel van een verrijdbaar onderstel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.