Nieuwe Vredestein Quatrac voor kleine velgmaten

Nieuwe Vredestein Quatrac voor kleine velgmaten

Vredestein introduceert een nieuwe versie van haar allseason band Quatrac voor kleinere velgmaten. Dit laat de bandenproducent weten.
Voortzetting
De introductie is een voortzetting van de Quatrac die in 2019 werd geintroduceerd. De bandenproducent was een van de eerste bedrijven die een allseason band introduceerde. Om zijn leidende positie te behouden en uitstekend te blijven presteren in de Europese bandentests heeft Vredestein zijn producten in de markt voor kleinere maten doorontwikkeld. Deze zijn inmiddels gemeengoed geworden.
15-16 inch
Met de nieuwe Quatrac (15-16 inch) biedt Vredestein een goed uitgebalanceerde allseason-band. Deze band zorgt bovendien voor minder belasting van het milieu door brandstofbesparingen te realiseren dankzij het lagere gewicht en minder rolweerstand. De Quatrac combineert uitstekende winter- en zomereigenschappen dankzij de gevestigde kennis van Vredestein, het gebruik van gloednieuwe materialen en een paar slimme aanpassingen die de prestaties naar een nieuw niveau tillen.
De nieuwe Quatrac is verkrijgbaar in 15” en 16” met 39 maten voor de eerste fase in september en oktober. Begin 2021 zal er een uitbreiding volgen. Leveringen beginnen op 7 september.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.